ADANA / TUFANBEYLİ - Tufanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Dönem içerisinde deneme sınavları ve karne ortalamalarında başarı elde eden öğrencilermizi İstanbul gezisine gönderdik.

Şbt

Tütün ve mamüllerinin insan sağlığına  ne gibi zararları olduğu tüm tolumca malumdur. Fakat bağımlı olduğumuz için zararlı olduğunu önemsemeyip kullanmaya devam etmekte ve evde çocuklarımız hem pasif içiçi olup hemde ailesinden görmüş olduğu bu davranışı kendisi de yapmaktadır. SİGARA İÇMEK ÖLDÜRÜR. SİGARA İÇMEK GELECEĞİMİZİ KARARTIR.

Şbt

Ock

Şehrimizi Tanıyorum Projesi kapsamında okulumuzda "5 Ocak Adana'nın Kurtuluş Gününü" kutladık.

Adanamızın Kurtuluşu Kutlu Olsun

Ara

Kuzey Irak'ta menfur bir terör saldırısı sonucu şehit düşen Kahraman Mehmetçiklerimiz için Tufanbeyli İmam Hatip Lisesi olarak Öğretmen ve Öğrencilerimiz tarafından hatim indirildi.

Buğün Cuma Namazında Kur'an tilaveti eşliğinde İmam Hatip Liseleri Meslek Dersleri Öğretmenimiz İsmail AKMAN tarafından hatim duası yapılarak şehitlerimizin ruhlarına armağan edildi.

'Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyiniz; aksine onlar diridirler, fakat siz anlayamazsınız.'

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TUFANBEYLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ/ ORTAOKULU 1.DÖNEM 2.ORTAK SINAV TARİHLERİ

-Tüm öğrencilere sınavlarında başarılar dileriz.

Ara

12. sınıf öğrencilerimize yönelik Çukurova Üniversitesi tanıtım gezisi düzenlendi. Gezi kapsamında öğrencilerimize Üniversite bünyesindeki Fakülteler ve Meslek Yüksek Okulları hakkında bilgiler verildi.

Ara

Okulumuz velileri için psikolojik sağlamlık adlı afiş çalışması yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle Şehit ve Gazilerimiz adına okunan hatimlerin duasını Tufanbeyli Toroslar Merkez Camiinde icra ettik.

Bu güzel ve anlamlı programda yer alan öğrencilemize teşekkür ederiz.

Ekm

İster küçük hayallerin ister büyük beklentilerin olsun, hedefler belirlemek hayatta nasıl ilerlemek istediğini planlamana olanak tanır. Bazı başarılara ulaşmak bir ömür sürebilirken bazıları bir gün içinde tamamlanabilir. İster geniş kapsamlı hedefler belirliyor ol ister belirli yönetilebilir hedefler planlıyor ol, başarı duygusunu ve kendine değer verdiğini hissedeceksin. Başlamak gözünü korkutabilir ancak adım adım en büyük hayalini bile gerçekleştirebilirsin.

Ekm

Adana Okuyor Projesi kapsamında her gün bir ders saati boyunca tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizle kitap okuma projesine başladık.

Ekm

Verimli ders çalışma yöntem ve  metotları

Ekm

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen yerel hedef (sınır koyma) doğrultusunda okulumuz rehberlik servisi tarafından velilerimiz için bilgilendirici afiş çalışması yapılmıştır.

Okul Bahçe kapısı bakım ve onarımı yapılmıştır.